Թթուդրիկի համար մենք օգտագործել էինք տարբեր բանջարեղեններ:Օրինակ գազարը,գազարը շատ դժվար էր կտրել և մաքրել: Ես ինձ հետ բերել էի սոխ, գազար, բազուկ: Բազուկը թթուն կարմիր դարձնելու համար էր: Ինձ շատ դուր եկավ թթու դնել: Համտեսելու ենք հարիսայի հետ:
Թթուդրիկի համար մենք օգտագործել էինք տարբեր բանջարեղեններ:Օրինակ գազարը,գազարը շատ դժվար էր կտրել և մաքրել: Ես ինձ հետ բերել էի սոխ, գազար, բազուկ: Բազուկը թթուն կարմիր դարձնելու համար էր: Ինձ շատ դուր եկավ թթու դնել: Համտեսելու ենք հարիսայի հետ: